Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Sommerens køretips!

2023-10-18

Sommerens køretips!


Sluk for varmen eller slukke for aircondition først?

Om sommeren, når temperaturen er høj, er det vigtigt at tænde for aircondition. Men mange bilister slukker for klimaanlægget efter at have slukket motoren.

Denne handling påvirker ikke kun klimaanlæggets ydeevne og levetid, men skader også sundheden for passagererne i bilen!

Den korrekte tilgang er at slukke for aircondition et par minutter før ankomst til destinationen, tænde for den naturlige vind, så temperaturen i klimaanlægget stiger, og fjerne temperaturforskellen med omverdenen, for at holde klimaanlægget er relativt tørt og undgår reproduktion af skimmelsvamp.

Sommer kørsel, dårlige vaner kan ikke have!


Varm sommer, dagligt iført sandaler, hjemmesko er forståeligt, men nogle mennesker for nemheds skyld, når de kører for doven til at skifte sko, bærer direkte hjemmesko til at køre på vejen.

Hvis du har hjemmesko på for at træde på bremsen, er det meget nemt at glide på fodsålen, træde den forkerte fod og endda træde på bremsepedalen, hvilket alvorligt påvirker køresikkerheden

I den daglige proces med at bruge bilen kan du sætte et par flade sko i bilen og skifte inden du kører.

Bemærk: Sæt ikke dine sko under eller ved siden af ​​forsædet.

Regnvejrskørsel, lukket ned siden startstoppet!


Kraftig regnvand, bilen vader, eller fordi motorens indsugningssystem vand, eller fordi det elektriske system oversvømmede kortslutning, hvilket gør, at sandsynligheden for at bilen stopper kraftigt øges, når motoren går i stå og automatisk start, er vandet let at glide ind i cylinderen at ødelægge.

Husk derfor at slukke for motorens automatiske start og stop, når du kører i regnvejr.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept