Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Del 9 bilkold viden!

2023-10-16

【 Master Bang 】 Del 9 bilkold viden!

Vi er fyldt med alle slags bilguder, alle slags dobbeltkobling, turbine og andre navneord, men når det kommer til specifikke modeller, er det altid de få sætninger: "Japanske biler sparer brændstof", "Amerikanske biler forbruger brændstof" , "Tyske biler er stabile"; Disse mennesker er generelt ignoreret, så ydeevnen af ​​den specifikke model er ikke at tale om ydeevnen af ​​slyngelstaterne, og denne form for retorik er også længe siden at lade øret høre kokonen. Næste Master Bang sagde, at disse 9 kolde viden, folk ved, ikke er mange.

01 /

Køretøjets hastighed


Den stærkeste effekt af den naturligt aspirerede motor er faktisk omkring 4000 RPM, men de fleste mennesker vil kun træde på hastigheden på 3000.

I ejerens øjne repræsenterer hastigheden på 1000-2000 sundhed, 2000-3000 er noget radikal, 3000-5000 som om motoren er ved at gå i stykker, mere end 5000 er ukendt territorium, fordi den aldrig har trådt på; Men for naturligt aspirerede motorer er det maksimale drejningsmoment ofte mere end 4000 RPM, og denne hastighed er det hurtigste og mest kraftfulde køretøj.

/ 02 /

Køretøjsstøj


For meget kørestøj? Det kræver måske bare et nyt sæt dæk.

Støj er hovedsageligt sammensat af dækstøj/vindstøj og motorstøj, generelt set vil vindstøj være mere tydelig ved høj hastighed, motorstøj er ikke tydelig, når hastigheden er mindre end 2000 RPM, så faktisk er den mest tydelige støj kl. lav hastighed er dækstøj.

Dette kan være relateret til de dæk du bruger er slidstærke, skift et sæt stille dæk kan muligvis løse din støjnød.

03 /

Sæt den i gear og hold øje med bremserne


Jeg kan ikke få automaten i P gear. Jeg skal tjekke bremserne.

P-gearet på den automatiske bil hænger ikke i D-gearet, cruiset med konstant hastighed kan ikke bruges, brændstofforbruget er unormalt øget, den elektroniske gashåndtagsalarm og så videre, det kan bare være, at bremsekontakten på din bil er gået i stykker, så hæng ikke i D gear husk at se om dit bremselys stadig lyser.

/ 4 /

Fejlsikker tilstand


Udover høj- og lavtemperaturbeskyttelse har CVT-gearkassen også fejlbeskyttelsestilstand.

Fejlsikker tilstand: Når køretøjet kører under ekstreme forhold, såsom hjulslip eller pludselig opbremsning, ud over computerens vurdering, vil fejlsikker tilstand blive aktiveret for at forhindre beskadigelse af gearkassen.

Når du går ind i denne tilstand, vil motoren automatisk slukke, og hastigheden vil gradvist falde, hvilket kan føre til en påkørsel bagfra.

05 /

Køretøjets hastighed


Speedometeret siger 120 km/t, men i virkeligheden kører du kun 115 km/t.

Automobilspeedometer GB15082 dokumentet foreskriver, at speedometeret angiver, at hastigheden ikke må være lavere end den faktiske hastighed!

Derfor vil bilfabrikanterne designe hastighedsindikatorens hastighed indstillet højere end den faktiske hastighed, så du 123 km/t hastighed er virkelig hastighed? (Indikationsfejlen for nogle modeller såsom Buick er ret lille)

/ 6 /

Nøglen er død.


Bilnøglen med én knap er løbet tør, hold blot nøglen tæt på startknappen.

En en-knaps bil er død, når nøglen løber tør for strøm? Har du nogensinde sat dig ind i bilen med dine nøgler, men måleren siger "Ingen smartnøgle fundet"?

Faktisk behøver du kun at sætte nøglen i induktionsposition, selvom nøglen er løbet tør kan fornemmes, da for forskellige modellers induktionsposition er placeringsdesignet forskelligt, Buick bag håndtaget, Volkswagen under ratstammen , nogle biler i armlænsboksen, dette kræver, at du prøver mere.

Kan du ikke åbne bildøren uden strøm? Træk den mekaniske nøgle ud af din nøgle og lirk låget på bildøren, som har et nøglehul i sig.

07 / /

Køretøjets udholdenhed


Selvom kilometerstanden bliver 0 km, kan den fortsætte med at løbe 20-30 km.

Kilometerstanden er kun 5 kilometer, men hvordan kommer man mere end ti kilometer fra tankstationen? Risikerer du at køre til en tankstation, eller stopper du og ringer efter hjælp?

Faktisk, selvom kilometertallet på de fleste modeller bliver 0 km, kan de fortsætte med at løbe 20-30 km, og professionelle organisationer har personligt testet.

08 /

speedometer


I princippet må speedometerets maksimale hastighed ikke overstige 264 km/t.

GB15082 bestemmer, at speedometergrænsen for biler produceret i Kina ikke må overstige 220 % af den lovlige maksimale hastighed.

Det vil sige 120 km/t *2,2=264 km/t, så bunden af ​​de fleste biler er 260 km/t, selv BMW 330i M med en topfart på 250 km/t.

/ 09 /

Differentierede importerede køretøjer


Hvordan skelner man mellem importerede biler og indenlandske biler? Alle stel der starter med L er lavet i Kina.

Nå, jeg spekulerer på, om disse 9 trivia tips er nyttige for dig? Faktisk er der mange ting, vi skal udforske, såsom en-knaps start i kørepressen, hvad vil der ske? (Denne professionelle organisation har også prøvet, et langt tryk på et par sekunder slukker ilden). Hvis du har andre unikke bilopdagelser, hvorfor ikke sende mig en e-mail!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept