Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Et par ting at være opmærksom på den nye bil!

2023-10-13

【Master Bang】 Et par ting at være opmærksom på den nye bil!

Bilrutine, vi skal passe på, en ny bil vil koste os mange besparelser, og nu har bilforhandlere også en masse rutine, skal undgå at købe transportskader eller inventarbiler. Så hvad skal vi være opmærksomme på, når vi henter bilen?

Se på udseendet

Generelt vil fra fabrikken til butikken passere flere gange med overførsel, vi skal være opmærksomme på, om der er en ridse og lakskade, vi skal være forsigtige, når vi afhenter bilen, køre bilen til et sted, hvor solen er nok til at se, nogle små ridser er måske ikke engang opmærksomme på bilforhandleren.


Se på motorens typeskilt

Lakken er svag, vinduesviskerne, dørtætningslisterne ældes, rusten under bilen, motorens navneskilt har en lang fabriksdato, så kan bilen være en prøvetur eller en demonstrationsbil i lang tid i det fri. , i dette tilfælde er det direkte påkrævet at skifte bilen, der er ingen grund til at kontrollere.

Se på interiøret

Efter at have kontrolleret udseendet er det nødvendigt at gå ind i bilen for at kontrollere interiøret, såsom køretøjets interiør, sæder og plastdele, generelt vil der ikke være store problemer, men stadig for at sikre, at hver funktion kan fungere normalt, er der ingen skader på interiøret, lugt og andre problemer, kan funktionen bruges igen, for at sikre, at den er idiotsikker, når alt kommer til alt, nogle funktioner er ikke almindeligt anvendte, kan ignoreres.


Se på chassiset

Mange ejere ser ikke på chassiset, når de henter bilen, men 4S-butikken er forpligtet til at tjekke for ejeren, om der er skader eller olielækage, og åbner ikke i en periode for at finde ud af det.

Oliekontrol

Generelt er den nye bil mere end ti kilometer, antallet af kilometer er meget lille, olien er ny, olielinealen er klar, hvis farven er sort, er der en situation.


Se på dækket

Se på, om dækkene er slidte, og selvfølgelig se på mærket af dækkene, selvom de fleste af dem er ensartede mærker, men hvis du kan finde dyre dækmærker er også en overraskelse.

Til sidst skal vi være opmærksomme på prøvekørslen, se om køretøjet har unormal støj, tjekke motor, bremser, forskellige gearforhold og endelig føle, at der ikke er noget problem at betale, finde problemet i tide til at finde en efter- salgsløsning!

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept